Informatie voor volleybalverenigingen

Actie voor volleybalverenigingen

Per 3 april 2014 geeft Sportlink Services volleybalverenigingen de kans om heel voordelig kennis te maken met Sportlink Club. Het is voor alle aangesloten verenigingen van de Nevobo mogelijk om voor het symbolische bedrag van € 1,00 over te stappen van Sportlink Club Lite naar Sportlink Club! U beschikt via de Nevobo al over Sportlink Club Lite Edition. Met deze Lite Edition kunt u echter geen gebruik maken van extra modules waaronder de Contributie- en Boekhoudmodule. Het is voor u nu erg aantrekkelijk om Sportlink Club aan te schaffen en vervolgens kennis te maken met de extra modules. 

Bestelt u vóór 1 augustus 2014, dan maakt u tot het einde van het volgend seizoen, 31 augustus 2015, voor slechts € 1,- gebruik van Sportlink Club. 

Vanaf het volgende volleybalseizoen, 1 september 2015, betaalt u het reguliere tarief. Bent u benieuwd naar de product- en actievoorwaarden, klik hier.

Maak vóór 1 augustus gebruik van onze actie en bestel Sportlink Club nu snel en eenvoudig via onze webshop

Volleybalverenigingen en Sportlink Club Lite

Sportlink Services en de Nevobo werken sinds 2008 intensief samen om u als volleybalvereniging toegang te geven tot een softwarepakket, geschikt voor uw eigen verenigingsadministratie. Dit betekent voor u dat u geheel kosteloos gebruik kunt maken van Sportlink Club Lite. Via Downloads kunt u direct aan de slag!

Welke mogelijkheden heeft u met Sportlink Club Lite

Sportlink Club Lite biedt u de mogelijkheid om uw eigen verenigingsadministratie te voeren binnen een online softwarepakket toegankelijk voor meerdere gebruikers. U kunt op eenvoudige wijze uw leden, oud leden, functionarissen, commissies, sponsoren en relaties registreren, maar ook mailen. En kunt u met één druk op knop eenvoudig lidgegevens met de Nevobo uitwisselen. Geen aparte lijsten meer, maar uw ledenadministratie centraal binnen één softwarepakket!

Zaalvolley, Beach volley Spelerskaarten....kortom Sportlink Club Lite past bij uw volleybalvereniging!

Speciaal voor volleybalverenigingen is Sportlink Club uitgebreid, zodat u spelerskaarten inclusief pasfoto direct kunt aanvragen en geregistreerd worden bij uw leden. Als volleybalvereniging kunt u daarbij werken met alle sportactiviteiten bekend binnen de volleybal. Kortom, Sportlink Club Lite staat voor u gereed!

Nog meer Sportlink Club modules

Wilt u ook graag uw financiële administratie automatiseren? Dan kunt u in de Sportlink Webshop de volledige versie van Sportlink Club aankopen in combinatie met bijvoorbeeld de Contributiemodule: een sterke module die uw contributie administratie een stuk eenvoudiger maakt!

Daarnaast is Sportlink Club uit te breiden met de Opleidingsmodule en de Vrijwilligersmodule. Wilt u graag uw verenigingswebsite voorzien van up-to-date verenigings- en bondsinformatie en deze op een eenduidige en heldere manier aanbieden aan uw leden? Kies dan voor één van de varianten van Sportlink Clubsites: Clubsite Plugins, Clubsite Plugin+ of Clubsite Full.

Kijk voor meer informatie eens op de Productenpagina.....

  1. Contributie wordt altijd berekend op basis van de actuele ledenadministratie; de Contributiemodule is namelijk geïntegreerd met uw ledenadministratie.
  2. U kunt eenvoudig een bestand aanmaken, waarmee u de contributie inning digitaal bij de bank kan aanleveren.
  3. De Contributiemodule is natuurlijk niet voor al uw Sportlink Club gebruikers zichtbaar: u heeft als administrator de rechten voor het kunnen inzien van de financiële gegevens helemaal zelf in de hand.
  4. U kunt direct facturen mailen naar uw leden, eventueel met een link naar iDEAL

Tot slot kunt u deze module ook gebruiken voor het aanmaken van facturen voor donateurs en andere relaties.

Support: waar kunt u terecht?

De samenwerking tussen de Nevobo en Sportlink Services gaat verder dan het alleen aanbieden van Sportlink Club Lite. Ook op het gebied van support willen wij u gezamenlijk goed van dienst zijn.

  1. U vindt op website van de Nevobo een speciaal ingerichte Sportlink Pagina voor vragen over het gebruik van Sportlink Club voor volleybalverenigingen en voor vragen over uw ledenadministratie.
  2. U kunt op de Supportpagina van de Sportlink Website terecht voor al uw vragen over de Contributiemodule, Boekhoudmodule, Opleidingsmodule, Vrijwilligersmodule of de module Sportlink Clubsite.